Martijn Roskam

PositionWebsite

Hallo daar beste mededuikers. Ik ben Martijn Roskam, en ik ben sinds afgelopen ledenvergadering (begin 2014) toegetreden tot het bestuur om te helpen met het maken van de Buddytalk en de website van Dive Team ScubaSports.

Vorig jaar ben ik samen met Bryan van Middelaar en Ronald van Wee bij de vereniging gekomen nadat wij bij Duikcentrum Amersfoort-Noord een OWD-opleiding hadden gedaan. Inmiddels zijn we een heleboel duiken, SSI-certificaten, en gezellige avonden in De Proeverij verder.

We zijn al veel mee geweest naar allerlei leuke activiteiten die soms helemaal niets met duiken te maken hebben maar wel erg leuk zijn om te doen. Op een van deze activiteiten ben ik door Theo (van den Tweel) benaderd met de vraag of ik het bestuur wou komen versterken. Ik heb niet direct toegezegd, maar de doelstelling van Theo om het ledental van de vereniging te laten groeien, lijkt mij een mooie uitdaging.

Ik wil dit gaan doen door te zorgen voor een mooie buddytalk (samen met Rob Drullman en jullie input) en een aantrekkelijke website waarmee we hopelijk nieuwe weer nieuwe enthousiaste duikers kunnen aantrekken.

Mocht je nog iets willen weten of tekst of foto’s willen aanleveren voor ons clubblad of website mag je mij natuurlijk altijd mailen via redactie@diveteam-scubasports.nl