Zwembad

Alle DiveTeam Scuba Sports leden kunnen 2 keer in de maand op vrijdag van 20:00 tot 21.00 uur duikvaardigheden oefenen. Vanaf mei 2018 zitten we in het nieuwe  Torenbad van de Amerena te Amersfoort. We delen het bad dan met de Amersfoortse Reddingsbrigade.

Er worden in het zwembad regelmatig leuke evenementen en thema-avonden georganiseerd, waarbij het oefenen van de duikvaardigheden centraal staat. Denk hierbij aan een nettentraining, een ‘nacht’-duik, het oefenen met je uitrusting en nog veel meer. Of je spreekt af met een mede clublid om nog eens een keer je drijfvermogen te trainen of het masker klaren te oefenen. Ook kan je gewoon vrij zwemmen om je conditie op te bouwen of lekker te ontspannen.

zwembad_400

Tune_up_Oefening