Zeelandweekend 2018

21 september 2018 - 14:00

Zierikzee

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 september zal het traditionele Zeelandweekend weer plaats vinden. Uitvalsbasis voor dit weekendje duiken in het “duikparadijs van Nederland” wordt het gezellige stadje Zierikzee. Er is genoeg te zien en te doen in Zierikzee, dus we zullen ons naast het duiken niet snel vervelen!

Vrijdag worden de eerste duiken gemaakt, waarna we gezamenlijk een hapje gaan eten. Ook een nachtduik (op vrijdag) zal dit jaar bij voldoende belangstelling niet ontbreken. Op zaterdag maken we twee duiken. Daarna maken we er met een hapje en drankje een gezellige avond van

We overnachten in Hotel van Oppen in Zierikzee. We hebben een optie genomen op 5 tweepersoonskamers en 1 éénpersoonskamer. De kosten voor de overnachting zijn €44 per persoon per nacht op basis van een tweepersoonskamer en inclusief ontbijt (en €60 pppn op basis van een éénpersoonskamer).

Schrijf je hieronder snel in. De inschrijving is pas geldig nadat het verschuldigde bedrag op de rekening van de duikvereniging is bijgeschreven (NL91RABO0310691842). Op 27 juli vervalt de optie van de kamers en kunnen we een overnachtingsplek niet meer garanderen. Het minimaal aantal deelnemers is 6.

Voor leden van DiveTeam Scuba Sports draagt de vereniging € 10 bij aan de kosten voor dit weekend. Dit voordeel geldt alleen wanneer er voor 27 juli wordt ingeschreven en betaald.

Uiteraard ben je ook welkom om zonder overnachting gezellig met ons mee te duiken.
Laat dit dan even per email weten.

Voor meer informatie neem even contact op met Kelly of Theo T. Een email sturen naar penningmeester@diveteam-scubasports.nl kan natuurlijk ook.

  • Adriana Nichting (1)
  • Dennis Schuurman (1)
  • Rob en Doret (2)
  • Theo en Kelly (2)

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.