Anemoondag 2018

17 maart 2018 - 10:00

Stichting ANEMOON is een organisatie die, met behulp van vrijwilligers en wetenschappers, het onderwaterleven in Nederland inventariseert. Welke soorten komen er voor in Nederland? Komen er nieuwe soorten bij of zien we soorten juist minder vaak? Op welke duikstek zien we welke soort? En in welk seizoen? Dat zijn enkele vragen die Stichting ANEMOON probeert te beantwoorden. Maar verder delen we kennis ook graag!

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseren wij de landelijke Stichting ANEMOON dag in Tiel. Dit is dé dag voor alle natuurliefhebbers die duikend waarnemingen doen, strand-aanspoelsel tellen of weekdieren inventariseren. Het is voor iedereen die al waarnemer is bij Stichting ANEMOON of graag waarnemingen wil gaan doen en meer wil leren over de flora en fauna van Nederland. Deze dag is vol lezingen en workshops over diverse onderwerpen. Ben je benieuwd naar de vissen en kleurige zeenaaktslakken die je tegen kunt komen in Zeeland? Of wil je juist de sponzen, mosdiertjes of krabben beter leren kennen? Kom dan vooral naar de ANEMOON dag! Ook zoetwater, het Caribisch gebied, strandvondsten, fotografie en exoten komen uitgebreid aan bod.

Datum en tijd: zaterdag 17 maart, 10:00 – ca. 16:00 (programma start om 10:30)
Locatie: RSG Lingecollege,  Heiligestraat 78, 4001 DN Tiel  (gratis parkeren)
Kosten: € 9,50 p.p. Dit is incl. uitgebreide buffet-lunch en borrel na afloop.

Meld je hieronder aan voor de eigen vereniging en tegelijk via: http://www.anemoon.org/anemoon-dag
Aanmelden op de site van ANEMOON moet individueel, omdat je dan een eigen toegangscode krijgt. Meld je op tijd aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

  • Rob & Doret (1)
  • Rob en Doret (1)

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.